"Ал Насър" приветства Роналдо като крал

0
Пълен стадион посрещна звездата на представянето му в Рияд
Пълен стадион посрещна звездата на представянето му в Рияд

Пълен стадион посрещна звездата на представянето му в Рияд

"Ал Насър" представи Кристиано Роналдо - повече от 30 000 зрители приветстваха португалската суперзвезда на стадион "Мърсул Парк" в Рияд, предаде bTV.

"Работата ми в Европа е свършена. Идвам за ново предизвикателство не само на терена. Това е шанс за мен да помогна за развитието на футбола тук. И аз, и семейството ми сме щастливи да бъдем тук. Готов съм да играя още утре, ако треньорът прецени.", заяви петкратният носител на "Златната топка" на официалната си пресконференция.

Минути по-късно светлинно шоу и екзалтирани мъже, жени и деца посрещнаха на стадиона един от най-великите в историята. Играч, подобрил рекорд още преди да е стъпил на терена - най-скъпоплатеният футболист - с 200 млн. евро годишна заплата. Или иначе казано - печели по 26 евро на секунда.

Лудостта по Роналдо започна още от кацането му в Рияд, където беше посрещнат от шейхове и децата им. Целият град вече е брандиран с образа на суперзвездата, който освен да бележи голове, ще има и ролята на посланик на Саудитска Арабия, за да промотира кандидатурата на страната за домакинство на световно първенство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари