Ако не сте пробвали това в секса - време е!

0
Много добър пътеводител за мераклиите да освежат връзката си
Много добър пътеводител за мераклиите да освежат връзката си

Сексуалният живот на всяка двойка изисква обновяване и освежаване от време навреме.

Стара и доказана истина е, че това продължава връзката много повече от случаите, когато и двамата останат до болка познати и предвидими в леглото.
Много добър пътеводител за мераклиите да освежат връзката си са най-разпространените сексуални фантазии в света, пише ТРИБАЛИ

Шансът вашият партньор да има именно някоя от тях не е за пренебрегване. Ето и по-известните от тях:

1.Секс в случаен хотел.
Интимна близост в странно и непознато легло, в непривична обстановка е сериозен сексуален дразнител. Особено ако навън вали дъжд и времето просто те подтиква да останеш в леглото. Ако това не се планира, а стане случайно, носи още повече тръпка.

2.Пиянски секс.
Може на следващият ден да не си спомняте какво точно се е случило, но любов след алкохолно опиянение е една от най-привличащите влюбените двойки. Стара истина е, че питието разкрепостява хората, особено нежния пол и така възможността да се почувствате тигър или тигрица рязко нараства с чашките.

3.Секс на публично място.
Според някои проучвания, около 60% от дамите фантазират за любов на публично място. Колко наистина се съгласяват да го правят, не се уточнява. Според психолози, опасността двойката да бъде видяна и разкрита вдига адреналина допълнително и прави изживяването неописуемо.

4. Тройка.
Каквото е публичният секс за дамите, същото е тройката за силния пол. Едва ли има нормален мъж, който да не си е мислил за тройка в леглото. Но не мислете ,че и жените нямат такава сексуална фантазия. Имат, само че при тях понякога третия не е от противоположния пол.

5.Секс в банята.
Топлата вода, докосването на капките до кожата винаги водят до сексуално преживяване. Ваната също е мястото, където мъже и жени се любят често, защото усещат силна сексуална мощ. Сапунената пяна, топлината и докосването на партньора-има ли нещо по-възбуждащо.

Източник: ТРИБАЛИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари