Непривлекателните жени изневеряват по-често

0
Изненадващо, мъжете и жените, които харесват секса с половинката си, също така са по-склонни на изневяра
Изненадващо, мъжете и жените, които харесват секса с половинката си, също така са по-склонни на изневяра

Американски учени установиха, че жените, които не са привлекателни, изневеряват по-често на мъжете си, съобщи в. "Дейли мирър", предаде БТА.

Изследователите от университета на Флорида определиха някои от факторите, които определят неверността, сред които са възрастта, привлекателността и сексуално удовлетворение.

Екипът наблюдава 233 двойки младоженци, които бяха сключили брак най-много преди 3,5 години, и документира подробности за техните отношения. Учените се интересуваха от фактори, като удовлетворение от семейния живот, изневерявали ли са си и още ли са заедно.

Анализите разкриха, че по-младите хора и онези, които не са доволни от връзката си, са по-склонни да подведат партньора си. Изненадващо, мъжете и жените, които харесват секса с половинката си, също така са по-склонни на изневяра. Това показа, че те се чувстват по-позитивно разположени спрямо секса като цяло и го търсят, независимо от чувствата си към своя избраник.

Привлекателността е друг основен фактор, който говори за невярност. По-малко привлекателните жени се оказаха по-неверни от красавиците, а съпрузите на първите също изневеряват по-често.

По отношение на мъжете, онези, които са имали повече сексуални партньорки преди сватбата си, са по-склонни на авантюри. За жените важи обратното.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари