Наталия Кобилкина: Ходете на екскурзия без децата поне веднъж годишно

3

Всяко семейство трябва да се отправя поне веднъж годишно на екскурзия без децата – тази теза защитава най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина, която към момента се радва на пътешествието си до Санкт Петербург в компанията на съпруга си Такис Дретакис и сестра си.

"Много е странно да се разхождам с мъжа ми на местата, на които съм била като дете. Имам чувството, че сме се оженили едва вчера. Прекарваме си толкова добре - разходки, храна, секс, любов.

Разбира се, нашият син ни липсва много, но всяка двойка, която иска да запази щастието си, трябва да ходи на почивка без децата поне веднъж в годината", уточнява д-р Ко, като не пропусна да направи съпричастни към пътуването си и последователите си в социалните мрежи, пише Монитор.

Там тя публикува кадри от местата, които е обиколила с майка си като дете. Днес брюнетката се разхожда на същите локации със съпруга си, за когото пък това е първото посещение на родината на сексоложката.

Припомняме, че Кобилкина и Дретакис си казаха заветното „да“ в Гърция в разгара на лятото 2017 г. По-рано тази година двамата се сдобиха и с първия си наследник – малкият Филип.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари