Агресия на пътя: Раздавал ли е шофьор на камион шамари и юмруци?

0
Вижте две версии за случилото се на магистралата от Перник към София
Вижте две версии за случилото се на магистралата от Перник към София Видео: NOVA

Вижте две версии за случилото се на магистралата от Перник към София

Агресия на пътя. След многократни опити автомобила им да бъде избутан от камион на пътя, Марияна Маркова и съпругът ѝ твърдят, че са били удряни с юмруци и шамари от шофьора на камиона, след като отбили. По думите им, причина за агресията станало изпреварване в тунел, което подразнило водача на тежкотоварното превозно средство. Неговата версия обаче, е различна. Водачът на камиона обаче твърди, че нападнатият е бил той. Действието се развива на магистралата от Перник към София.

Когато излязохме от тунела, шофьорът на камиона почти ни избута в мантинелата. На отбивката на Мало Бучино бяхме избутани от товарния автомобил, но благодарение на бързата реакция на съпруга ми успяхме да спрем на сантиметри от дълбоката канавка”. Това разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA Марияна Маркова.

Те бяха пред мен и спряха в аварийното платно. Тогава мъжът слезе от колата и започнахме да говорим за това, че в тунела не изпреварвало и имало ограничение на скоростта. Жената обаче беше доста агресивна. направо се вцепених от нея. Започна да ми скача и да ми дърпа дрехите. В интерес на истината я бутнах настрани. Тогава мъжът ѝ ми скочи. Бутнаха ме в канавката и започнаха да ме удрят. Имам синини и натъртвания още”, заяви Сергей Богев, шофьорът на камиона.

Марияна Маркова отрича твърденията на водача на камиона и заяви, че ще търси правата си по съдебен път. От фирмата, с чийто камион е станал инцидентът, заявиха, че водачът вече е освободен от работа. Шофьорът е бил в изпитателен срок към момента на инцидента. Работодателите му го описват като изключително кротък и спокоен човек и заявиха, че са изненадани от реакцията му. Но от фирмата заявиха, че независимо какво е провокирало агресията, подобни реакции не се толерират.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари