Адел преодоля 20-годишен страх

1
Музикалната суперзвезда разкри, че наскоро се е возила в метрото и дори е заспала по време на пътуването
Музикалната суперзвезда разкри, че наскоро се е возила в метрото и дори е заспала по време на пътуването Снимка: Adele / Facebook

Музикалната суперзвезда разкри, че наскоро се е возила в метрото и дори е заспала по време на пътуването

Адел се почувства като тийнейджърка, когато през декември предприе първото си пътуване с метрото от близо 20 години насам, съобщи Music News, предаде БГНЕС.

35-годишната музикална суперзвезда разкри, че наскоро се е возила в лондонското метро за първи път от почти 20 години.

По време на неотдавнашния си концерт в Лас Вегас Адел обясни, че не се е возила в метрото от бомбените атентати през 2005 г., при които загинаха 52 души, а над 700 бяха ранени.

"Дори не се страхувах да пътувам в метрото. Обичах го. Напомняше ми за тийнейджърските ми години", разказа певициата за скорошното си преживяване.

"Наистина не съм била в метрото в Англия, не и откакто съм известна. Това е, откакто се случи терористична атака там. Изплаших се, защото имам клаустрофобия", добави тя.

Изпълнителката на Rolling in the Deep, която сега живее в Лос Анджелис, разказа, че е преодоляла страха си, когато се е качила на метрото, за да отиде на Mamma Mia! The Party в O2 Arena през декември.

"Имах среща преди това. Така че трябваше да стигна дотам за около 45 минути, а това е два часа път в задръстване", обясни Адел. "Така че трябваше да се кача на метрото, а срещата ми изискваше да съм с пълна прическа и грим. Така че аз много приличах на певицата Адел“.

"Качих се в метрото и бях с маска. В интерес на истината с мен имаше много охранители и няколко приятели, но се чувствах като у дома си. Никога няма да предположите какво се случи, но аз, по дяволите, заспах!", разказа звездата.

Изпълнителката на "Hometown Glory" добави, че ѝ е харесало да вземе метрото след толкова много години.

"А после стигнах до O2 и трябваше да мина през хиляди и хиляди хора", спомня си Адел. "Тогава хората започнаха да ме разпознават, но аз нямах време".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари