Абсурдистан: Стълб стърчи в средата на пътното платно

0

Опасността дебне шофьорите по пътя към Музея на киселото мляко в Трънско

Стълб стърчи в средата на пътното платно, водещо към Музея на киселото мляко в трънското село Студен извор. Нелепата ситуация изненадала в събота Ралица Зглевска, която заедно със семейството си пътувала към музея.

"Не е ясно по каква причина този дирек е асфалтиран, така че да създава сериозна опасност за живота на шофьорите" – твърди недоволната във Фейсбук профила си. Тя е качила там и снимка със стърчащия от асфалта стълб.

Згалевска е подала сигнал до кмета на Трън, Агенция Пътна инфраструктура към Министерството на регионалното развитие и благоустройство и редица други институции с настояване да се вземат спешни мерки.

"В съботния ден (2 май 2015 г.) със семейството ми се разхождахме из района на Община Трън, отидохме и до Музея на киселото мляко в с. Студен извор. На пътя - очевидно новоизграден - малко преди да стигнем до музея видяхме да стърчи стълб.

Из целия район настилката на пътищата изглежда новоположена, но липсва маркировка. Това ни кара да предполагаме, че дейностите все още не са приключили и този стълб няма да остане така, а ще бъде отстранен във възможно най-кратки срокове, тъй като е предпоставка за пътнотранспортни произшествия.

Прилагам снимка, която направих от колата на връщане от музея"
.

Източник: news7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари