92-годишният шофьор без книжка: Конфискуваха ми колата. Ще им отрежа главите!

4
Пак съм карал колата? Ей, аз съм много голям престъпник, заяви Стефан Стефанов
Пак съм карал колата? Ей, аз съм много голям престъпник, заяви Стефан Стефанов Видео: bTV

Пак съм карал колата? Ей, аз съм много голям престъпник, заяви Стефан Стефанов

Иззеха автомобила на 92-годишния мъж от Сливен, който беше спрян на пътя пиян и без книжка. Причината - той шофира отново колата без регистрационни номера, при вече образувано досъдебно производство.

За повторното нарушение Стефан Стефанов ще бъде съден, казаха от прокуратурата в Сливен, предава bTV.

11:00 часа събота, в центъра на Сливен. Шофьор снима 92-годишният Стефан Стефанов, който беше спрян от полицаите на 8 март - без книжка и с алкохол. Отново е зад волана на същата кола, без регистрационни номера.

От полицията в Сливен проверяват сигнала и откриват колата в гараж близо до дома на нарушителя

Сутринта гледахме видеоклипа, установихме свидетеля, който е направил записа, съгласувахме действията си с Районна прокуратура и започва ново досъдебно производство за това, че автомобила е управляван след като му е прекратена регистрацията. В момента се извършва оглед на автомобила, с протокола за оглед ще бъде иззет във връзка с новообразувано досъдебно производство", обясни началникът на сектор „Охранителна полиция“ в Сливен Димитър Кикьов.

Съседи твърдят, че мъжът често си купува алкохол от близкия магазин.

"Паднал беше и съседите го вдигаха една вечер, го водиха вкъщи, беше ударен. Според мен полицаите просто трябва да му вземат ключовете за колата, защото няма друга оправия, дъщеря му не може да се справи с него", разказа Албена Димитрова.

Отишъл е да вкарва колата в гаража и всъщност не е имало място, не можал да я вкара и пак дошъл дотук", заяви дъщеря му.

А баща ѝ разбира от екипа на телевизията, че са му взели колата.

Конфискуваха ли я? Ще им отрежа главите. И знаеш ли защо ? Защото аз на 17 години бях по лагери и затвори за справедливост. Никаква справедливост няма. Пак съм карал колата? Ей, аз съм много голям престъпник”, заяви Стефан Стефанов.

От Районната прокуратура в Сливен казаха, че 92- годишният мъж ще бъде съден и вероятно ще получи административно наказание.

Свидетелството му е отнето през юли 2022 г. затова, че е шофирал след употреба на алкохол, тогава бе прекратена и регистрацията на автомобила. В последствие, виждате, на 8 март той беше установен да управлява нерегистрирано превозно средство, отново след употреба на алкохол. Това е изключително опасно управление“, заяви началникът на сектор „Пътна полиция“ в Сливен главен инспектор Илиян Николов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Пффф
    Оставете дядото намира бе лузъри. Ще пукнете 30 години преди него, но си осмисляте скапания животец като подавате доноси срещу него. Ама можело да убие, ама не можело ... То кой може да гарантира, че първия коментиращ утре няма да се събуди ментално на друга планета и няма да изнасилва дечица? "Може" да бъде педофил.
  • 0
    4
    Учуден
    В предните епизоди стъклата май бяха здрави...?
  • 11
    3
    лекар
    На тези години и без бастун и мераци да шофира и вероятно добро зрение за далече и със акъла си . И щом си попийва все още , значи не се е сдухал човека. Браво. Дори само това си е постижение и показва добри гени. Не са много хората на такива години и да са годни за каквото и да е. :-)
  • 7
    2
    Наистина
    Трябва да знаеш че годините се минават човек иска но не може някой неща да прави сами трябва да преценим и да спрем каране на кола също разум трябва наборе .
  • 14
    1
    Попович
    Такъв бунак наистина може да бъде убиец!За такива думи да влезе в затвора!Или нещо друго........
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари