7 причини да не се събирате с бившия

0
Независимо дали сте сами и не ви харесва или не виждате как някой може да замени бившия, не трябва да се връщате назад
Независимо дали сте сами и не ви харесва или не виждате как някой може да замени бившия, не трябва да се връщате назад

Понякога разделите са особено трудно нещо. Навяват спомени, не можем да спрем да мислим за бившия и изведнъж забравяме проблемите и в главата ни се прокрадва мисъл да простим.

Много често връзките, които приключат веднъж, трябва да останат в миналото, колкото и да е труден този процес.

Независимо дали сте сами и не ви харесва или не виждате как някой може да замени бившия, не трябва да се връщате назад, пише teenproblem.net.

Представяме ви 7 причини да НЕ се събирате с бившия!

1. Заслужавате повече

Очевидно бившият ти не е достатъчно добър за теб. Никога не се задоволявай с по-малко. Заслужаваш най-доброто, затова се цели на върха. Животът може да не е като приказка, но всеки един човек заслужава своя красив край.

2. И двамата все още имате проблеми

Разделите обикновено се появяват заради неразбирателство по нещо много фундаментално и основно като например семейство, характер, доверие, уважение, комуникация и така нататък. Много вероятно е тези неща все още да са проблемни. Ако не сте се справили с разрешаването им първия път, може би няма да можете нито във втория, нито в третия.

3. Има много риба в морето

Сериозно, просто бъдете по-активни. Има много хора навън. Това не означава, че всички са перфектни, но има много необвързани потенциални половинки, които могат да се превърнат в забавно и романтично изживяване.

4. Той е бивш и за това си има причина

Направихте избор да си тръгнете от тази връзка. Независимо от това, каква в действителност е тази причина, премахнахте човек, когото обичате и го изгонихте от своя живот. Изисква много смелост да разбиеш нечие сърце.

5. Правим грешки, за да се научим от тях

Смисълът на грешките е да се поучим от тях. Не да повторим историята едно към едно. Ако вече знаете, че няма да се сработите като двойка, защо да инвестирате още време в това? Фокусирайте се върху това, което се развива във вашия живот и останете позитивни.

6. Хората не се променят

Като малки всички сме чували мъдрата мисъл, че хората не се променят никога. И колкото и странно да ни звучеше тогава, житейският опит доказва това твърдение. Понякога поведението може и да се промени, но човек не е способен да се отдалечи много от това, което всъщност е.

7. Само защото се познавате, не значи, че е правилно

Бившите гаджета са позната територия, макар че човек никога не знае какво следва. Да се впуснеш в непознатото може да бъде много вдъхновяващо. Не се ограничавайте с миналото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари