7 навика, които удължават младостта

1
Ето кои навици ще променят вашия външен вид и здраве
Ето кои навици ще променят вашия външен вид и здраве

Можете да подобрите настроението и благосъстоянието си, да стегнете фигурата си с няколко прости метода

Ето кои навици ще променят вашия външен вид и здраве разкрива Actualno.com

1. Правилно събуждане

Сутрин не трябва веднага да скачате от леглото, бързайки към кухнята за желана чаша кафе. По-добре е да се разтегнете добре, да помислите за нещо приятно и за известно време да направите няколко масажни действия на скалпа. Масажът на главата ще ви събуди, да активирате лимфната система, да подобрите настроението и състоянието на косата.

2. Активирайте водата

Водата перфектно абсорбира и запомня цялата информация. Когато пиете вода, изричайте мислено думи на благодарност, мислете за любовта към себе си, близките си и към Вселената, намислете си желания.

3. Включете в диетата елда и магданоз

Само 150-200 гр. елда и магданоз в ежедневната ви диета и вие сами няма да разберете как излишното тегло и подуването изчезват. Кожата ще благодари за грижата със сияние, енергията ще стане по-голяма, здравето ще се подобри.

4. Внимавайте за стойката си

Най-добрата превенция срещу отпуснатата долна част на лицето, подпухналостта и двойната брадичка е непрекъснатото наблюдение на стойката ви. Короната трябва да се издърпа нагоре, а брадичката да се държи успоредно на повърхността на пода.

5. Усмихваме се малко

Не стискайте силно зъби. Дръжте устата си леко отпусната. Нека на лицето ви има лека полуусмивка, която да радва другите и да повишава настроението ви. Това не само ще ви направи по-привлекателни в очите на другите, но и ще подобри настроението ви, поради факта, че сигналите за усмивка ще бъдат изпратени до мозъка.

6. Прегръщайте любимите хора

Прегърнете близките си. Това ще ги направи щастливи, ще подобри връзката ви и ще стимулира освобождаването на хормона на привързаността окситоцин и хормона на радостта допамин.

7. Упражнение

Правете редовно "невидими" упражнения, които стягат кожата, стимулират органите и системите и допринасят за красотата и здравето на цялото тяло.

Едно от тези упражнения е "Каската". Редовното изпълнение на това упражнение ще съдейства за избягване на ранната поява на бръчки и отпусната кожа. Може да замени хирургическия лифтинг на лицето и без скалпел и финансови разходи.

Трябва да седнете или да застанете пред огледалото, да изправите гърба си и да приберете корема си. Опрете върха на езика в небцето зад горните зъби. Отпуснете мускулите на челюстта и устните. След като заемете тази позиция, издърпайте целите мускули на черепа към задната част на главата.

Почувствайте как мускулните тъкани на челото и задната част на главата, задната част на врата се опъват нагоре. Това движение трябва да прилича на стегната шапка, която притиска главата и издърпва кожата нагоре.

Фиксирайте тази позиция за 10-20 секунди. Повторете движенията 2-3 пъти, постепенно увеличете до 10 пъти. След като свикнете, не се отпускайте напълно, а дръжте лицето си в леко напрежение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари