50 Cent идва у нас за голям концерт на частно парти

1
Рапърът беше в България и миналата година през октомври, когато взе участие в снимките на “Непобедимите 4”
Рапърът беше в България и миналата година през октомври, когато взе участие в снимките на “Непобедимите 4” Снимка: Dave Simpson, WireImage

Рапърът беше в България и миналата година през октомври, когато взе участие в снимките на “Непобедимите 4”

Рапърът 50 Cent ще дойде у нас за голям концерт, който ще бъде на частно парти.

Това съобщи изпълнителният директор на “Ню Бояна Филм” Ярив Лърнър по време на модното дефиле “Вечер на стила”, организирано от Академията за мода, пише 24 часа. Преди това обаче, най-вероятно през октомври, ще се състои голям моден спектакъл, в който ще участват и български, и чуждестранни дизайнери.

Във “Вечерта на стила” бяха показани дрехи от “футуристичния шик”, които наподобяват външността на космонавтите и астронавтите. “Футуристичният шик не е само в аеродинамичните форми и лъскавите текстили тип “металик”. Модата на бъдещето е немислима без хайтек дизайна, както и въобще без онзи стил, който се вдъхновява от света на компютрите, интернет и киберпространството", каза председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков.

Във вечерта, посветена на футуристичния шик, бяха представени тоалети на носителите на “Златна игла”, както и на дизайнери от най-добрите модни къщи у нас.

Рапърът 50 Cent идва у нас и миналата година през октомври, когато взе участие в снимките на “Непобедимите 4”. Той участва за първи път в екшъна, но ролята му все още не е известна. Премиерата на филма се очаква догодина през февруари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари