50 Cent и Еминем правят сериал по хитовия филм „Осмата миля“

1
Сериалът ще включва „предистория“ и ще покаже по-младите години на главния герой
Сериалът ще включва „предистория“ и ще покаже по-младите години на главния герой Снимка: Getty Images

Сериалът ще включва „предистория“ и ще покаже по-младите години на главния герой

50 Cent съобщи, че заедно с Еминем правят телевизионен сериал по хитовия филм „Осмата миля“, базиран на живота на рапъра, изпълнил песента „Lose Yourself“.

Хип-хоп звездата 50 Cent обяви пред Big Воу TV, че си сътрудничи със своя колега Еминем, за да пренесе сериала, базиран на „Осмата миля“ на малкия екран, информира БГНЕС.

Основната причина, поради която е искал да го направи, е за да се увери, че младите знаят за корените на Еминем и неговото влияние.

„Мисля, че трябва да го има заради неговото наследство, защото за мен е важно да го разберат“, каза 50 Cent.

50 Cent, чието истинско име е Къртис Джаксън, каза още, че сериалът ще предостави „предистория“ и ще покаже по-младите години на главния герой.

„Осмата миля“ е полуавтобиографична история от 2002 година за пътя на Еминем към славата. Той участва във филма в ролята на Джими Смит – младши работник в автомобилна фабрика, който се бори да си спечели място в ъндърграунд рап средите.

Филмът печели редица награди, най-вече за най-добра оригинална песен за „Lose Yourself“ на наградите „Оскар“ през 2003 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари