5-те комплимента, с които ще спечелите сърцето му

0
Мъжете, досущ като жените, обичат да получават комплименти
Мъжете, досущ като жените, обичат да получават комплименти

Мъжете, досущ като жените, обичат да получават комплименти. Но не какви да е, а ето тези 5 специални фрази, които ще го докарат до тотален екстаз. Който е казал, че мъжете не се вълнуват от мили думи, е в сериозна грешка. Всъщност представителите на силния пол може би са по-чувствителни от представителките на нежния пол! Ето и репликите, които ще стоплят сърцето на всеки мъж.

С теб съм винаги спокойна и защитена

Тук става въпрос чисто и просто за инстинкти. Мъжете обичат да са покровители, да се грижат за някого и когато знаят, че правят жената до себе си щастлива и спокойна. С тази реплика ще го спечелите непременно.

Толкова си секси... Особено когато готви

Дори само „толкова секси" е достатъчно на един мъж, за да откачи. Ако все пак добавите и кулинарните му умения към комплимента, се пригответе за вкусна вечеря и страстно продължение на нощта.

Ти си амбициозен и постигаш целите си. Възхи-щавам ти се

Представителите на силния пол обичат, когато жените величаят амбициите им. Мъжете се чувстват неописуемо добре, когато знаят, че забелязвате техните цели и стремежа им да ги гонят и постигат. Това е признание, за което ще ви се отплатят.

На всички казвам каква късметлийка съм, че те имам до себе си

Мъжете се гордеят с факта, че разказвате за него на близките си. За тях това означава, не само че се е справил успешно с покоряването на женското сърце, но и че са успели да защитят честта и достойнството си на сериозни и добри мъже.

Изглеждаш като истински атлет

Обикновено мъжете не получават толкова много комплименти що се отнася до външния им вид. За това на тях винаги им е повече от приятно, когато разберат, че забелязвате колко са се потрудили в залата. След като веднъж сте обърнали внимание на страхотната му фигура, той ще продължи в същия дух само и само да не разваля хубавото впечатление, което мускулите му са оставили у вас.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари