3 причини, които карат мъжете да губят интерес

0
3 причини, които карат мъжете да губят интерес

Случвало ли ви се е да флиртувате с готин пич, всичко да върви по план, а на другия ден да се държи супер студено? Или пък да си хванете гадже, което само след броени дни да ви зареже без да имате ясна представа защо? И в двата случая, причината е само една – той е загубил интерес. А, ето и кога най-често се случва това, освен, разбира се, ако просто не сте си допаднали...

Ясна сте му като бял ден

Прекалено много говорите за себе си, споделяте и най-личните си мисли и преживявания. Има един много интересен съвет, който гласи, че всяка жена трябва да има минимум три тайни от приятеля си, независимо колко време са заедно. Ние ще добавим още един – давайте му информацията „лъжичка по лъжичка“. Нека постоянно да има нещо във вас, което да му интересно да опознае.

Страх го е да се обвърже

Тук вината съвсем не е ваша, така че не бързайте да се критикувате. Не знаем дали точната дума е страх, но доста мъже не са готови да се обвържат сериозно. Най-лесният начин да разберете дали това е причината е да следите поведението му. Ако постоянно се върти около нови мацки, но и не ви игнорира напълно, значи си имате работа с плейбойче.

Прекалено голяма „умница“ сте

Ако смятате, че мъжете си падат по интелигентни жени, ще сте прави, но само донякъде! Истината е, че господата предпочитат умни момичета, но не и госпожици „всичко знам, всичко мога“. Ще бъдете много по-привлекателни, ако използвате акъла си за интересни дискусии и тънко чувство за хумор, отколкото за напътствия и пренебрежителни забележки. Дори да имате мнение, не го натрапвайте постоянно. Има една приказка, че никой не обича многознайковците, особено, когато са жени.

Източник: Beu.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари