28-годишен се призна за виновен в разпространение на наркотици в Русе

0
Младият мъж е български гражданин, осъждан 8 пъти за различни престъпления от общ характер, като е лежал и в затвора
Младият мъж е български гражданин, осъждан 8 пъти за различни престъпления от общ характер, като е лежал и в затвора Снимка: Dunavmost, архив

Окръжен съд – Русе одобри споразумение между прокурор от Окръжна прокуратура - Русе и защитника на обвиняемия К. К., с което последният се призна за виновен в наркоразпространение

Младият мъж е български гражданин, осъждан 8 пъти за различни престъпления от общ характер, като последното наказание лишаване от свобода е изтърпял в периода 06.06.2019 до 24.01.2021 г. На 25.11.2021 г. в Русе, в условията на опасен рецидив и на продължавано престъпление, на три пъти, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – 36 грама метамфетамин и 41 грама марихуана, всичко на обща стойност 1144 лв. От тях разпространил чрез продажба различни количества на 4 лица.

Окръжен съд - Русе намери, че постигнатото споразумение не противоречи на закона и морала и следва да бъде одобрено, а наказателното производство – прекратено. За извършеното престъпление К. К. прие да му бъде наложено наказание лишаване от свобода за срок от три години и шест месеца при първоначален строг режим. Приспаднато е времето, през което е бил в ареста, считано от 25.11.2021 г. В полза на държавата са отнети иззетите от обвиняемия наркотични вещества, 2 мобилни телефона, електронни везни, гриндери, лули, тефтер и 226,15 лв.

Одобреното от съда споразумение има последиците на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване или протест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари