21 банки кръв са събрани за волейболистката Нели Петрова

2

Русенската волейболистка Нели Петрова все още е в кома, но показателите й се подобряват.

В навечерието на Нова година само в хематологичния център към УМБАЛ ''Канев'' Русе са събрани 21 банки кръв. Близки на Нели благодарят на всички, които се отзоваха на призива за помощ и станаха кръводарители:

"Вчера, в навечерието на Новата Година, с помощта на добри, щедри и безкористни Човеци, успяхме да съберем, САМО в хематологичния център към УМБАЛ ''Канев'' Русе, 21 банки кръв за Нели!!!!

Увериха ни от там,че информация пристига постоянно за дарена кръв и от други градове и че на този етап събраното количество е достатъчно.

Не намирам думи да изразя благодарността си към всички вас, които се отзовахте, а списъците с желаещи да помогнат са дълги! Благодаря от сърце за адекватната и скоростна реакция и организация на служителите в кръводарителния център, без тях нямаше да успеем!!!! Все пак животът е отборна игра!!! 

Относно състоянието на Нели, показателите й се подобряват, но докато не излезе от комата не ни дават надежди, но не я и отписват.

БЛАГОДАРЯ ВИ НЕВЕРОЯТНИ, познати и непознати, ХОРА ЗА ЦЯЛАТА ПОДКРЕПА И ПОМОЩ!!! 
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ПРАВЕТЕ СЕБЕ СИ ЩАСТЛИВИ!"

Припомняме, че Нели Петрова бе капитан на русенския волейболен отбор, дал на града ни участничка в олимпийските игри в Москва, майката на Матей Казийски и много звезди от европейския клубен волейбол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари