20 години затвор грозят убиеца на Иван Владимиров - Нав

2
Докато чака справедливост, майката на убития, живее точно над майката на сочения за убиец
Докато чака справедливост, майката на убития, живее точно над майката на сочения за убиец Снимка: Facebook

Докато чака справедливост, майката на убития, живее точно над майката на сочения за убиец

16 сигнала са подавани на тел. 112 за междусъседския конфликт между убития психолог Иван Владимиров-Нав и сочения за извършител на престъплението – Румен Тонев. Това става ясно от документи от разследването, посочи bTV. Случаят е от 8 февруари тази година.

6 месеца след убийството на психолога обвинителният акт беше внесен в съда. Иван Владимиров беше убит от свой съсед – бивш полицай.

Документи по делото показват, че напрежението в отношенията им е започнало в средата на 2019 г. От тогава са първите сигнали на тел. 112, както и първите подадени жалби. А последните сигнали са от деня преди убийството.

Обвиняемият Румен Тонев е бивш служител на МВР. Уволнен е през 2000 г., защото е проявил агресия спрямо управител и служители на игрална зала. От документите по делото става ясно още, че през 1996 г. по време на отпуск Тонев е стрелял във въздуха при възникнала агресия на пътя. Същата година е осъден за това, че през 1989 г. е придобил, държал и предал на друго лице огнестрелно оръжие и боеприпаси без разрешение. В момента на убийството е имал законно притежавано оръжие.

Тонев може да получи до 20 години затвор. А докато чака справедливост, майката на убития, живее точно над майката на сочения за убиец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    2
    Пффф
    Значи в полунощ ще идва телевизионния психолог да ми рита по вратата и какво се очаква от мен? С бонбонче ли да го почерпя.
  • 6
    1
    Те не го грозят
    Те не грозят,даже са му малко! Би трябвало да е до живот, без право на промяна!!! Писна ни от разни изпращялници,които в един момент адвокати се мъчат да ги оневинят. За такива трябва бързо производство и затвор!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари