18-годишно момиче пострада при катастрофа на пътя Русе - Бяла

4
Произшествието е станало в ранния следобед на 12 октомври
Произшествието е станало в ранния следобед на 12 октомври Снимка: Г. Колева / Facebook

Пътничка е пострадала, след като мотоциклетът на който се е возила се е ударил в движеща се пред него кола.

Произшествието е станало в ранния следобед на 12 октомври, в района на 27-ми километър на главния път Русе - Бяла. Сигнал за него е постъпил около 13:40 часа в дежурната част на районното управление в град Две могили.

Изпратените на местопроизшествието служители на полицията са установили, че в условията на суха пътна настилка, ясно време, в светлата част на денонощието, на прав участък от пътя, мотоциклет "Сузуки 750", с русенска регистрация, управляван от 22-годишен русенец, движейки се в посока към гр. Бяла се е блъснал в задната дясна част на движещ се пред него в същата посока автомобил "Шкода Октавия". В резултат е пострадала тежко возещата се отзад на мотоциклета 18-годишна пътничка. С диагноза фрактура на лява ключица, хематом на главата и други травми е настанена за лечение в болница. Извършен е оглед на местопроизшествието, образувано е дознание, инцидентът се разследва.

Пробите и на двамата водачи за алкохол са били отрицателни. Установено е, че водачът на мотоциклета е неправоспособен - не притежава категория за да го управлява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари