18-годишна шофьорка отнесе светофарна уредба в Хасково

1
Съоръжението е честа жертва на шофьорите
Съоръжението е честа жертва на шофьорите Видео: NOVA

Съоръжението е честа жертва на шофьорите

Пешеходен светофар в Хасково е редовна жертва на шофьорите по празниците. За трети път автомобил отнася съоръжението. Вече трети ден светофарната уредба не работи.

Началникът на КАТ - Хасково, Димо Чобанов споделя, че след полунощ млад водач, поради несъобразена скорост се удря в светофара. "Може да се радваме, че няма сериозни травми. В тези зимни дни трябва всички шофьори да се съобразяват с условията на пътя. Става въпрос за 18-годишно момиче, което има книжка от май тази година. Предполагам, че заради липсата на опит е допуснато пътно-транспортното произшествие. Няма установени употреба на алкохол и наркотици. В този случай наказанието е в размер на 200 лева", посочи той, предаде NOVA.

По думите му през почивните дни има само две тежки произшествия с двама ранени. "Отделно имаме констатирани над 2000 нарушения", обясни Чобанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    daskal
    Виждал съм такава "шофьорка" с очите си, която не знаеше, че за да завие колата - трябва да върти волана. Не се шегувам! Абсолютна истина е.
  • 2
    1
    ........
    Какво се очаква от кифла???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари