15 звезди, които имат психични заболявания

0

15 звезди, които разкриват психичните си заболявания, за да дадат кураж на останалите - изображение.

Те са красиви, известни и успешни – последната асоциация за тях е тъга или нещастие, но те са от плът и кръв и имат същите проблеми като всички нас. Те са откровени за проблемите си и това е вдъхновяващо, пише framar.bg.

Вижте какво имат да ни кажат за своите слабости:

1. Елън Дедженеръс, депресия

"Всичко, от което съм се страхувала някога ми се случи. Загубих шоуто си. Бях адски нападана. Излязох от студиото, след като 5 години се бях трудила толкова усилено, знаейки, че съм третирана неуважително без друга причина от тази, че съм гей. Просто изпаднах в дълбока, дълбока депресия."

2. Хейдън Пенетиър, следродилна депресия

"Има огромно неразбиране - има много хора, които си мислят, че това не е реално, че не е истина, че е нещо, което е измислено в умовете им, това "о, от хормоните е". Отричат го. Това е нещо абсолютно неконтролируемо. Наистина е болезнено и плашещо, и жените се нуждаят от много подкрепа."

3. Леонардо ди Каприо, обсесивно компулсивно разстройство

Леонардо страда от обсесивно компулсивно разстройство като дете и заснемането на The Aviator събужда състоянието отново.

"Спомням си гримьорът и асистентът, придружавайки ме до площадката с думите "О, Боже, ще имаме нужда от 10 минути, за да се доберем до там, тъй като той трябва да ходи напред-назад и да стъпва върху това нещо, да докосва вратата, да влиза и излиза отново. Това буквално ме изкарваше извън нерви през повечето време. Продължи няколко месеца след филма и все още продължава."

4. Джоан Роулинг (авторката на Хари Потър), депресия

"Никога не съм се срамувала от това, че имах депресия. Никога. От какво да се срамувам? Минах през наистина труден период и съм наистина горда, че излязох от това."

5. Джаред Падалеки, депресия

"Удари ме сякаш торба с тухли. Имам предвид, че бях на 25. Имах собствено тв шоу. Имах кучета, които обичах и тонове приятели, бях обожаван от фенове и бях щастлив с работата си, но не бях разбрал какво е това; не винаги има логика имам предвид. Не се случва единствено на хора, които не могат да намерят работа или не могат да се впишат в обществото и страдат от депресия понякога."

6. Елтън Джон, булимия

"Веднага щом си казах "имам нужда от помощ", знаех, че ще съм по-добре и беше определено, че ще съм по-добре. Но това е просто облекчение от това, че си способен да го кажеш."

7. Деми Ловато, биполярно разстройство

"Спомням си как седях с мениджъра си и семейството си и обсъждах с тях за това доколко да говоря за проблемите, с които се справям. Знаех, че има две опции: можех или да разговарям за ограничението си на рехабилитация и да се надявам, че ще отшуми, или да говоря за това и да вдъхновявам хората да търсят помощ за своите проблеми, и точно това направих."

8. Брад Пит, депресия

"Борех се с депресията, не знам, не това десетилетие - може би беше миналото. Но това също така те кара да откриеш кой си. Виждам го като обучителен опит, също както един семестър: "Този семестър аз специализирах в депресия. Правех едно и също всяка нощ и вцепенявах себе си докато заспя - една и съща рутина. Не можех да дочакам да се прибера и да се скрия."

9. Кари Фишър, биполярно разстройство

"Понякога не желаеш да си този човек. Не желаеш да организираш вечеря. И нямах избор. Държах хората на телефона по 8 часа. Когато манията ми се засилва, това е един вид ясна пътека. Знаете, летя високо над планината, но започва да става прекалено бързо. Нямам възможност да се свържа. Моите изречения не звучат логично. Не правя връзка и не мога да спя, не съм надеждна."

10. Джим Кери, депресия

"Бях на прозак доста дълго време. Това може и да ми е помогнало за малко, но хората остават с нея завинаги. Трябваше да изляза от това в някакъв момент, защото го осъзнах и всички е ок."

11. Адам Левин, дефицит на вниманието и хиперактивност

"Когато за първи път бях диагностициран, не бях изненадан, защото имах проблеми да се фокусирам в гимназията. И мисля, че сега хората забелязват моят дефицит на вниманието и хиперактивност всеки ден. Когато не мога да внимавам, аз наистина не мога да внимавам."

12. Анджелина Джоли, депресия

"Чувствах, че отивам в много мрачна посока и не бях способна да ставам сутрин, така че се записах на нещо, което да ме принуждава да бъда активна."

13. Джон Хам, депресия

"Честно ли? Антибепресантите помагат! Ако можеш да промениш химията на мозъка си достатъчно, за да мисли "искам да стана сутринта; не искам да спя до следобед. Искам да стана и да отида да свърша нещата си, и да отида на работа и ..." Да нулираш авто метъра си и да стартираш двигателя си!"

14. Гуинет Полтроу, следродилна депресия

"Бях ужасна, беше точно обратното на това, което се случи, когато Ейпъл се роди. С нея бях на осмото небе. Не можех да повярвам, че не е същото. Просто мислех, че това означава, че съм ужасна майка и ужасен човек."

15. Дейвид Бекъм, обсесивно компулсивно разстройство

"Отивах в хотелска стая. И преди да мога да се отпусна, трябваше да местя всички брошури и всички книги в чекмедже. Всичко трябваше да е перфектно.

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари