14-годишно момиче роди момиченце по Коледа в Пазарджик

1
18-годишна родилка от Батак даде живот на момченце
18-годишна родилка от Батак даде живот на момченце Снимка: МБАЛ - Пазарджик / архив

18-годишна родилка от Батак даде живот на момченце

14-годишна от град Септември е една от родилките, чийто бебета са проплакали по празниците в областната държавна болница в Пазарджик.

Това информираха от лечебното заведение.

Невръстната майка е родила момиченце с тегло 2480 грама и ръст 44 сантиметра. Пазарджишките акушер-гинеколози са помогнали и на 18-годишно момиче от Батак да роди своята първа рожба - момченце, което тежи 1900 грама и е с височина 45 сантиметра.

От Бъдни вечер до Стефановден в Акушеро-гинекологично отделение на МБАЛ - Пазарджик са се родили 4 бебета. Всички родилки са имали нормални раждания и не се е наложила оперативна намеса. На 24 декември на бял свят се появява едно момченце. То е второто дете за 28-годишната му майка. Бебето се ражда в 10.55 ч. То тежи 3150 грама и е с височина от 48 сантиметра.

Момченце е и първото коледно бебе. То е на 33-годишната майка от Пазарджик и поема първата си глътка въздух в 10.50 ч. на 25 декември. Малкият Николай е с тегло от 3800 грама и е висок 53 сантиметрам. Той проплаква в ръцете на началника на АГО д-р Анна Геворгян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    88
    ОСОБЕНОСТИ НА ЕТНОСА!!!
  • 4
    8
    до 7
    Ромът можеш да го наричаш индо-европейски пунш.:) А мангалите - мангали!
  • 5
    7
    любопитен
    Сега общината тряба да даде жилище на младата майка, държавата да отпусне помощи. Нали това прави техния етнос и могат, само да реват и да изискват. И ние ще премълчим. Но когато става въпрос за 80 бели деца, сирачета или ранени от една идиотска война - почваме да вием, че няма помощи за българските деца - разбирай за римлянчетата, че думата ром вече е обидна. Само не знам как да наричам вече високоалкохолната напитка, да не обидя някой етнос и такива като Екемджиев да завият до небесата.
  • 7
    6
    русенец
    Не прочетох в статията полицията или прокуратурата да са започнали преследване за изнасилване на малолетна. Крайно време е помощи за мангали да се дават на пълнолетни такива, имащи поне основно образование.
  • 5
    5
    Чае шукарие, чае лачорие ...
    На 14 г. - раждат. На 28 г. - вече са баби. На 42 г. - стават прабаби. И т.н.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари