11-месечно бебе почина заключено в автомобил във Флорида

0
Това е 11-тия смъртен случай на дете, забравено в автомобил в Съединените щати от началото на годината и втори във Флорида.
Това е 11-тия смъртен случай на дете, забравено в автомобил в Съединените щати от началото на годината и втори във Флорида.

Полицията не успя да потвърди окончателно дали смъртта е свързана с горещината

11-месечно бебе е починало, след като е било оставено в паркирано превозно средство в Талахаси за “продължителен период”, съобщи полицията. Провежда се разследване.

Вестник Tallahassee Democrat съобщи, че превозното средство е било паркирано пред местен хоспис, предаде BG VOICE

Говорителят на полицията Хедър Мерит каза пред изданието, че служителите в медицинското заведение са „се обадили на 911 относно детето в автомобила“.

Полицията не успя да потвърди окончателно дали смъртта е свързана с горещината.

Няма арестувани във връзка с инцидента, се казва в съобщението.

Ако смъртта на детето се докаже, че е свързана с топлинен удар, това ще бъде 11-тия смъртен случай на дете, забравено в автомобил в Съединените щати от началото на годината и втори във Флорида.

Миналата година са регистрирани 23 подобни смъртни случая, като три от тях са се случили във Флорида.

Миналата седмица 3-годишно момче почина, след като беше намерено в безсъзнание в кола близо до образователния център, където работят родителите му, когато температурите в Южна Флорида достигнаха високи стойности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари