Зрелищна каскада: Кола кацна на покрива на училище

1
Скокът е бил с дължина от 38 метра
Скокът е бил с дължина от 38 метра Видео: T13

Снимки от дрон показват как е стигнала до това положение

Куриозен инцидент се е разиграл в чилийския град Виня дел Мар. На една от стръмните улици в града има много рязък и опасен завой, която явно не се е оказал по силите на водача на автомобила и той е излетял във въздуха.

Причините за катастрофата все още се изясняват, но по информация на местното издание T13, водачът е съобщил, че спирачките му просто са отказали. Колата е пробила ограждението край пътя, като част от него е послужила за трамплин. Следва скок с с дължина от 38 метра и приземяване на покрива на спортната зала на местна семинария Сан Рафаело, разказва Automedia.bg.

Любопитното е, че шофьорът и спътникът му не са получи сериозни травми. Медиите в града припомнят, че това не е първият подобен инцидент на това място пред тази година. Само преди месец боклукчийски камион също е "изпуснал" завоя, като предната му част е увиснала във въздуха.

А за да покажат нагледно, колко точно е летял автомобилът във въздуха, ентусиасти от Виня дел Мар използваха дрон, с чиято помощ записаха видео на полета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари