Журналисти: Партиите ще водят битки на всички фронтове преди изборите

0
Левицата вече има и външен фронт, който се опитва да отмъкне гласове, каза Мира Баджева
Левицата вече има и външен фронт, който се опитва да отмъкне гласове, каза Мира Баджева Видео: NOVA

Левицата вече има и външен фронт, който се опитва да отмъкне гласове, каза Мира Баджева

„Първата вътрешна битка в коалицията „Продължаваме промяната”-„Демократична България” бе предизвестена. Даже се учудих, че е толкова рано. В дясно това винаги е минирало процеса на обединение и е било проблем за избирателите”. Това каза в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA журналистът Мира Баджева, визирайки скандала, за който разказа бившия депутат Александър Дунчев. По думите му според съпредседателя на ПП Кирил Петков в София област водач на листата трябва да е от ДБ, но от ПП смятат, че това не е правилно и искат Дунчев или друг от тяхната партия да е водач на листата.

„Ще се водят битки на всички фронтове, каза Баджева по адрес на Левицата и каза, че те имат вече и външен фронт, който се опитва да им отмъкне гласове.

По думите на Пламена Игнатова от Klub Z Дунчев е човек, който гори за каузата си и е много емоционален. „По време на редовното правителство той бе „сам войн”, припомни тя.

Припомняме – тогава той дори влезе в спорове с колегите си от БСП, за да защити горите и горските служители.

„ДБ получава по-малки области или области, които са по-далеч от техния избирател, но реденето на области все още не е приключило”, каза Пламена Игнатова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари