Живакът скача до 23 градуса

0
На места ще има краткотрайни валежи от дъжд
На места ще има краткотрайни валежи от дъжд

На места ще има краткотрайни валежи от дъжд

Днес от запад на изток ще премине атмосферен фронт. Преди обяд ще е предимно слънчево. След пладне над западната половина от страната, а вечерта и над североизточните райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни валежи от дъжд и ще прегърми. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и след обяд ще се усили. Максималните температури ще са между 18 и 23 градуса. Това сочи прогнозата на синоптиците от НИМХ

По Черноморието ще преобладава слънчево време. След обяд облачността ще се увеличи и привечер, главно по северното крайбрежие ще завали дъжд, на места и ще прегърми. Ще духа до умерен югозападен вятър, който късно вечерта ще се ориентира от запад-северозапад. Ще е топло с максимални температури на въздуха: 15 - 20 градуса.

Над планините преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи от дъжд, над 1 700 – сняг. На отделни места, в масивите от Западна България, и ще прегърми. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1 200 метра ще е около 7 градуса, на 2 000 метра - около 2.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари