Жената, обвинена в убийството на двете си деца, припадна в съда

1
Следващото заседание ще бъде на 11 март
Следващото заседание ще бъде на 11 март Видео: NOVA

Окръжният съд в Благоевград даде ход на делото срещу Кристина Дунчева от Сандански, която е обвинена в жестокото убийство на двете си деца.

В самото начало на съдебния процес Дунчева припадна, като се наложи намесата на спешни медици, предава NOVA.

Следващото заседание ще бъде на 11 март, когато ще се разпитват вещи лица.

Към жената има и предявен иск от съпруга ѝ – Георги Трайков, за изплащане на кръвнина в размер на по 350 000 лв. за двете им деца.

Дунчева живеела на семейни начала с Георги Трайков в жилище в Сандански. От връзката им през 2015 г. се ражда синът – Васил, и две години по-късно – дъщерята Ивон.

На 19 ноември 2020 г., докато била у дома с децата си, Дунчева извадила от шкаф в кухнята три домакински ножа. Взела един от тях и се насочила към децата. Първо нанесла удар с него в шията на 5-годишния си син, а след това - на 3-годишната си дъщеря. Въпреки виковете на децата, които плачели от болка и ужас, тя ги завела в детската стая и продължила да им нанася множество силни удари с ножа, твърдят от

Прокуратурата. Съдебно-медицински експертизи доказват, че на всяко от децата са били нанесени над 30 прободно-порезни наранявания, предимно по шията и гърдите. Дунчева бе настанена в психиатрия в Ловеч, където бяха извършени експертизите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари