Жена паркира върху покрива на гараж

1
Папрапет спира лекия автомобил, в противен случай той щеше да падне от около 3 метра височина
Папрапет спира лекия автомобил, в противен случай той щеше да падне от около 3 метра височина

Жена пострада след като лек автомобил излетя от улица в Благоевград, мина през тротоара и след като провря между две дървета „паркира” върху гараж, козирката му удържа автомобила, за да не падне от 3 метрова височина пред гаража, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Сигналът за пътния инцидент е подаден в 9.20 часа тази сутрин от жк. „Еленово”. На кръстовището между улиците „Рила” и „Преслав”, „Ситроен Пикасо”, шофиран от 44-годишна жена излиза вдясно от улица „Рила”, качва се на тротоара, минава между две дървета и от 70 сантиметрова височина скача върху плочата на гараж.

Парапет с височина 30-на сантиметра спира лекия автомобил, в противен случай той щеше да падне от около 3 метра височина.

Под ската на десния тротоар на улица „Рила” са направени гаражи на живущите в отсрещните жилищни блокове. Собственикът на гаража, върху който бе паркирал „Ситроен”-а, не можеше да повярва, че това е възможно. Цяло чудо е, че по времето на инцидента по тротоара не са минавали хора.

Вследствие на куриозния пътен инцидент пострада около 58-годишна жена, пътничка в катастрофиралия автомобил. Тя е приета в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с болки в кръста. В момента е на изследване в отделението по образна диагностика.

Водачката на автомобила не е пострадала, пробата й за алкохол с полевия тест е отрицателна. Взета й е и кръвна проба.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари