Жена открадна кутия с дарения от аптека в Русе

2
Помолила аптекарката да ѝ налее вода, за да ѝ отвлече вниманието
Помолила аптекарката да ѝ налее вода, за да ѝ отвлече вниманието

Служители от Първо РУ изясняват сигнал за кражба на кутия с дарения от аптека на ул. "Борисова" в Русе, извършена вчера вечерта. 

Според първоначално подадената информация, престъплението е извършено от мургава жена на възраст, която посетила аптеката между 18:15 и 18:20 часа. Това е станало, след като клиентката отвлякла вниманието на аптекарката, като я накарала да ѝ напълни вода, при което е взела въпросната кутия с дарения, поставена пред клиентското гише и си е тръгнала с нея. За престъплението е сигнализирано по-късно от управителката на аптеката, след като тя е била информирана за случилото се от жената, която е работила по това време в обекта.

След получаване на информацията е създадена организация от екипите на полицията, като са извършени множество обходи в района – пеша и с патрулни коли, но извършителката не е била установена.

Случаят е документиран и работата по него продължава от служители на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Бенев
    Дайте снимката да си я знаем коя е жената. Камерата задължително я е заснела!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари