Затвор при строг режим за шофьор без книжка

0
Пишман шофьорът ще лежи 3 месеца
Пишман шофьорът ще лежи 3 месеца

Шофьор в едногодишния срок от наказанието му за същото, е бил хванат на 23 февруари т.г. за пореден път да кара кола, без да има книжка.

След този случай обаче мъжът, с инициали М.А.Б. от каолиновското село Пристое отива в затвора за 3 месеца ефективно, след като сключи споразумение с прокуратурата.

Присъдата беше произнесена от Новопазарския съд в края на миналата седмица. Сега рецидивистът ще излежи условната си присъда, наложена му от същия съд на 8 февруари т.г. Изпитателният й срок бил цели 3 години. Само след 2 седмици обаче, на 23 февруари, катаджиите пак засекли пишман шофьора на волана. пише 24 часа.

Мъжът, които вероятно никога не е имал свидетелство за правоуправление, ще излежи присъдата при първоначален строг режим. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Предпоследно М.А.Б. бил хванат да кара автомобил без книжка в края на 2016-та. Но и това деяние извършил в едногодишния срок от наказването му за същото.

Затова на 8 февруари т.г. състав на Новопазарския съд го осъдил на 3 месеца условно с тригодишен изпитателен срок. Водачът почти веднага седнал зад волана.

Сега условната му присъда от 3 месеца автоматично стана ефективна.

Бегъл поглед в сайта на съда показва, че лицето М.А.Б. през 2015-та е било хванато да кара из родното си село без книжка мотопед, който нямал табели. „Номерът” му пред съда до сега винаги е бил да се признае за виновен и да сключи споразумение. До сега се е отървавал с глоба от 1000 лв, и с условни присъди. За първи път ще влезе в затвора ефективно.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари