За втори път в рамките на дни горяха отпадъци в контейнер до блок „Бисер“

0
Огнеборците са реагирали на още три сигнала през изминалото денонощие
Огнеборците са реагирали на още три сигнала през изминалото денонощие Снимка: архив

През изминалото денонощие дежурните екипи на дирекцията са реагирали на 4 сигнала за пожари без материални щети

Между 14:38 и 17:55 часа, екип от РСПБЗН-Две Могили е ликвидирал горене на суха трева и храсти в урбанизираната територия на с. Тръстеник, на площ около 10000 кв. м.

От 17:35 до 18:20 часа служители от РСПБЗН-Бяла са посетили произшествие в района на главен път Русе – Велико Търново, където е възникнало горене на суха трева и храсти. Пожарът е ликвидиран на площ около 10 кв.м.

Тази нощ, от 03:18 до 03:45 часа, екип на Втора РСПБЗН-Русе е потушил горене на отпадъци в метален контейнер до бл. „Бисер“ в Русе, на площ от 2 кв.м. Припомняме ви, че на 6 юли огнеборците също гасиха пожар в контейнер на същото място.

В 03:36 часа екип на Първа РСПБЗН от Русе е изпратен да гаси пожар в суха трева и храсти, възникнал до главния път Русе – Бяла, в района на паркинга „Индийска колиба“. Горенето е ликвидирано до 04:50 часа на площ около 5 кв.м.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари