Волен Сидеров: Няма нужда да излизаме от ЕС, той сам ще се разпадне

0
Доказано е в историята, че санкциите и бойкотите не се получават, каза лидерът на Атака
Доказано е в историята, че санкциите и бойкотите не се получават, каза лидерът на Атака Видео: Канал 3

Мисля, че коалиционните ни партньори знаят, че Атака признава референдума в „Крим”.

Ние се сигурни, че те се върнаха в руската федерация по легитимен начин. Нашето посещение там не е нищо ново, а е част от политиката ни. Аз имах телефонен разговор с  Бойко Борисов, където му казах, че отивам с Крим с делегация. Той каза, че това е наша политика.  Г-н Цветанов се чувства длъжен да отрази европейското виждане по въпроса, но истината е , че геополитически нещата се развиват доста по-бързо. Няколко пъти казах, че тези, които ме нападат ще бъдат първите, които ще се наредят за връзки и контакти с Крим , каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3, лидерът на Атака Волен Сидеров.

Доказано е в историята, че санкциите и бойкотите не се получават. Вместо български фирми да застанат в Крим и да си запазят място, пак ще изпуснем нещата. Въпросът е къде сме ние, защо например не направим една линия Варна- Ялта. Български фирми могат да печелят от това. Имаше претенции към исканията за оставката на Явор Нотев, заради това, че е бил в делегацията ни за Крим, от партии, които дори не са в парламента. Председателят и заместник-председателите са със същият статут като народните представители. Той има същото право да изразява своето виждане. Няма никаква разлика. Поканата беше отправена към партия Атака и той беше част от делегацията ни , категоричен беше той.

Българите в Крим  гласуваха абсолютно „за” присъединяването към Русия, защото се чувстваха застрашени. В момента се оказва, че са дискриминирани. Те не могат да получат виза за България, защото числата от кода показват, че са от Крим. Те не могат да се приберат в родината си, защото някой във Вашингтон е взел решение, че така трябва да се случи. , заяви още Сидеров.

България няма нужда да излиза от Европейския съюз и НАТО, защото те ще се разпаднат от само себе си. Колкото до Евразия вижда се, че континент Европа няма и е измислен като понятие в края на 19 век. Противопоставянето Европа - Русия е изкуствено, защото Русия има много ресурси, от които Европа има нужда. Тяхното сътрудничество е нужно. Защо трябва то да бъде прекъсвано и да се подчиняваме на диктати, сподели лидерът на Атака.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари