Военният министър: Инцидентът в Чешнегирово е повече от неприятен, защото показва някакви пропуски

0
Георги Панайотов обясни какво се е случило
Георги Панайотов обясни какво се е случило Видео: NOVA

Георги Панайотов обясни какво се е случило

Инцидентът в село Чешнегирово е повече от неприятен, защото показва някакви пропуски. Това съобщи служебният министър на отбраната Георги Панайотов по време на брифинг за случая в село Чешнегирово, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

Инцидентът въпреки това е повече от неприятен, защото показва някакви пропуски. Министерството на отбраната съм наредил проверка по случая, с чиито резултати ще бъдете запознати, когато тази проверка приключи. Такива учения ще се провеждат и в близко бъдеще. България е член на северноатлантическия алианс от 2004 година, вече 17 години, и като съюзник България изпълнява своите задължения и е активен участник в северноатлантическия алианс“, каза Панайотов.

Той добави, че Министерството на отбраната отправя извинения към българските граждани по време на инцидента, така и на собственика на фирмата. „Министерството на отбраната поема ангажимент да обезщети фирмата, ако има нанесени материални щети“, заяви още служебният министър. Той каза, че не е подаден доклад към военна полиция, но добави, че има отговорни лица, които трябва да понесат отговорност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари