Венци Чикагото проговори по скайп

2

Докато съдебните власти го издирват в страната и в чужбина, Венцислав Ангелов - Чикагото, даде подробно скайп интервю за БНТ.

Ангелов, който трябва да излежава ефективна присъда от 3 години и половина затвор, твърди, че е в Испания.

Обяви, че готви жалба в Страсбург, защото бил осъден несправедливо и се занимава активно със създаването на партия, с която щял да събори сегашната власт.

След като няколко пъти смени деня и часа за интервюто, Венцислав Ангелов все пак се появи на скайп късно днес следобед усмихнат.

А от това, което се вижда около него, изглеждаше, че седи в кола.

- В момента съм в Испания, не се крия по отношение на факта да се показвам, но съм постоянно в социалната мрежа. Защо съм в Испания, защото май месец 2012 година, на 8 май, моят брат беше оправдан от испански, мадридски съд по всички повдигнати обвинения за трафик на наркотично вещество, - каза в интервюто за БНТ Чикагото. За присъдата и това, че трябва да влеза в затвора той каза: - Офицер от полицията ми гарантира живота в затвора - но ще вляза, когато аз преценя, а не когато те искат.

Чикагото обяви амбициите си през 2017 г. да основе партия у нас.

На 8 февруари в "По света и у нас" съобщихме, че издирваният Венцислав Ангелов вероятно е в Мадрид.

Два дни преди местните избори на 25 октомври 2015 г. отново в "По света и унас" беше излъчена информация, че същият човек е обявен за национално издирване за да излежи окончателно потвърдена присъда от три години и 6 месеца затвор за трафик на наркотици.

По-рано Чикагото опита да участва в диспута по БНТ в рамките на предизборната кампания през октомври, но получи мотивиран резонен отказ и причината беше, че има ефективна влязла в сила присъда.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари