Венко Сабрутев: Иван Гешев сплаши Бойко Борисов

0
Този парламент не работи в полза на хората, допълни депутатът от „Продължаваме Промяната”
Този парламент не работи в полза на хората, допълни депутатът от „Продължаваме Промяната” Видео: NOVA

Този парламент не работи в полза на хората, допълни депутатът от „Продължаваме Промяната”

"Представете си колко е трудно в днешно време да си Бойко Борисов и депутат от ГЕРБ – зависиш от главния прокурор, от неговите решения. Иван Гешев ги предупреди да внимават какви закони приемат, в противен случай много бързо могат да приключат разследванията за „Барселонагейт“ и чекмеджето с кюлчетата." Това каза депутатът от „Продължаваме ПромянатаВенко Сабрутев в ефира на NOVA по повод липсата на кворум при гласуването на законопроекта за разследване на главния прокурор.

Той заяви, че дали този законопроект ще бъде предвижен зависи от Народното събрание. „Този парламент не работи в полза на хората“, добави Сабрутев.

По темата за горивата и идеята за ваучери от 1000 лева Сабрутев обясни, че корупцията в Народното събрание се прави чрез мерки за хората.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари