В Търговищко търсят доброволци за болниците

0
Всеки желаещ да стане доброволец в COVID отделенията в Търговищка област може да се свърже с предпочитаното от него болнично заведение
Всеки желаещ да стане доброволец в COVID отделенията в Търговищка област може да се свърже с предпочитаното от него болнично заведение

Медицински специалисти да влязат като доброволците в болниците в Търговищко призовават от Областната управа

Лечебните заведения за болнична медицинска помощ на територията на областта изпитват силна нужда от вашата навременна подкрепа, се казва в обръщението, подписано от Панайот Димитров - изпълняващ функциите на областен управител, тъй като титулярът Митко Стайков бе диагностициран в COVID-19, предава БТА.

"В този тежък момент се обръщам с призив да обединим сили, за да преодолеем кризата, породена от COVID-19. Сега е време да проявим гражданска съвест и висока лична отговорност. Време е да бъдем все по-единни и да си помагаме - от това зависят живота и здравето на нашите съграждани", се казва в обръщението.

Апелът е медицинските специалисти да се отзоват и да подкрепят работещите в отделенията за лечение на пациенти, диагностицирани с коронавирус.

"Сега болничните заведения на територията на област Търговище имат необходимост от доброволен труд. Отзовете се и нека заедно преодолеем това изпитание!", призовава Димитров.

Всеки желаещ да стане доброволец в COVID отделенията в Търговищка област може да се свърже с предпочитаното от него болнично заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари