В България не сме свикнали хората във властта да имат гръбнак

0
Министърът на правосъдието не е подчинен на КПКОНПИ и не може да бъде привикван на основанията, изтъквани от комисията
Министърът на правосъдието не е подчинен на КПКОНПИ и не може да бъде привикван на основанията, изтъквани от комисията

Че министърът на правосъдието има гръбнак, не би трябвало да е новина.

В България обаче не сме свикнали да виждаме такова поведение от хората във властта, затова и министър Йорданова отново е в заглавията на медиите. И докато КПКОНПИ явно не са съвсем сигурни кого и за какво призовават, Надежда знае, че Министърът на правосъдието не е подчинен на КПКОНПИ и не може да бъде привикван на основанията, изтъквани от комисията. А причината да отбелязвам това кръстосване на шпаги е съвсем проста: иска ми се всички да обърнем внимание на това как изглеждат професионализмът и интегритетът в действие. И, веднъж забелязали, да не го забравяме. Понеже винаги когато говорим за правосъдието в една държава, говорим за нейното, на държавата, достойнство. А то е и наше.

Ивайло Мирчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Чавдар
    82 години от планините и поляните в България слизат и изпълзяват все още партизани и техните наследници.Край нямат.От 09.09.1944 до 09.02.2022 година.Слизт ли слизат.....
  • 2
    3
    До КОЗЯК 16
    Вярно редиш монолог.Лицата които трябва да отговарят официално,защото всъщност други дърпат конците зад гърба им са следните според мен: Филип Димитров,Жан Виденов,Иван Костов,Симеон 2,Сергей Станишев и Баце от Банкя. Пропълзелите като,Беров,Инджова,Попов и други в кухите периоди на деведесете години са незначителни. Бивши номенклатурни кадри на БКП и ДС разиграха картите и лапачката.Войните бяха между тях.Да не забравяме Луканов и неговите кръгове,възпитаници на спортни.школи на МВР и МО и бай тоя и оня.Генерали и ред други артисти в театъра от въшнотърговските дружества.Такива ги е отгледала БКП и.др.Тодор Живков.Нему слугуваха и се изучиха всичките умници през социализма,бащи,синове,дъщери,роднини,комсомолци,партийци,най верни и най надупени всъщност както е и сега че по зле.ТОВА Е.Важното е кой ще задава въпросите? Има ли кой?
  • 6
    2
    Козяк 16
    „Ние ще ви доставим!“ „Ако не затворите 4 блока от вашата атомна електроцентрала, няма да бъдете приети в ЕС!“ Затвориха ги. От износител на електроенергия, ще станем вносители. Турция строи, Румъния строи. Ние ще ви доставим! „Ако не направите тотална приватизация, няма да станете демокрация.“Продадоха всичко първокласно на безценица, другото се закри или отиде на скрап. „Разтурете кооперациите. Отглеждайте рапица и лавандула. Ние ще ви доставим зеленчуци и банани.“ „Продайте и закрийте вашите банки. Ние ще ви доставим нови (наши).“ „Закрийте си армията. Нарежете си ракетите. Ние ще ви пазим.“ „Подарете си танковете. Не ви трябват.“ „Откажете се от вашия ВМФ. Ние ще ви пазим в Черно море.“ „Откажете се от 250-те бойни самолета, които имате. Ние ще ви продадем.“ „Откажете се от вашия търговски флот. Ние ще ви возим.“ „Закрийте си корабостроителницата. Ние ще ви доставим кораби.“ „Продайте си земята на чужденци. На тях им трябва.“ „Изколете дребния си рогат добитък. Ние ще ви доставим.“ „Изколете си свинете. Ние ще ви доставим наши.“ „Откажете се от историята си. Ние ще ви доставим нова.“ „Откажете се от децата си. Ние ще ги отгледаме (по Барневарн).“ „Стойте във валутния борд, понеже не умеете да си правите сметка. Ние ще ви отпускаме колкото трябва.“ „Поддържайте минималната заплата около 300 €, а пенсията около 100 €. Ще помогнете на ЕС да удържи инфлацията.“ „Изгонете си младите хора навън. Ние ще ви доставим други (Дъблинските правила).“ „Продайте си авиокомпанията. Ние ще ви превозваме.“ „Продайте ни БВТБ за двегодишната ѝ печалба. Ние ви даваме заеми от нея.“ „Поддържайте високо ДДС, включително на храни, лекарства и книги. Не гледайте нас.“ „Откажете се от лева. Ние ще ви доставим евро.“ „Осигурете свобода на движение на хора, стоки и капитали.“ Осигурихме. В една посока – всичко ценно изтича от България навън!
  • -4
    1
    русенец
    Това как се корелира с факта, че Кирчо - баш министърчето, получи призовка и се изцепи, че с радост приемал поканата на главния прокурор, даже му бил приготвил и десетина въпроса, които щял да му зададе. Според мен дебилщината в това правителство има различни проявления.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари