Условна присъда за изнасилване на дете

0
46-годишен мъж изнасили приятелката на дъщеря си, две деца стават свидетели на акта
46-годишен мъж изнасили приятелката на дъщеря си, две деца стават свидетели на акта

Условна присъда получи санданчанин, изнасилил 15-годишна приятелка на дъщеря си, постанови съдът в Сандански.

46-годишният Н. Т. е наказан с 3 г. затвор, с 5-годишен изпитателен срок.

На 8 септември 2013 г. около 1,30 ч в апартамента си той изнасилил 15-годишно момиче, като половият акт бил видян от дъщеря му и сестрата на пострадалата, която била на 13 г. Мъжът бил разведен, а дъщеря му поканила в дома на баща си няколко приятелки и момчета на купон. Купили алкохол, а бащата се черпел заедно с децата. Около полунощ част от гостите си тръгнали, а двете сестри и дъщеря му останали да спят в неговото жилище. 15-годишното момиче си легнало в детската стая, а по-малката й сестра и дъщерята на домакина - в хола. Малко по-късно в детската стая влязъл бащата и седнал на компютъра. Другите две момичета два пъти ставали да проверят както става в другата стая, но видяли мъжа на бюрото. Малко по-късно той се съблякъл и легнал в леглото при 15-годишната. Тя се възпротивила да прави с него секс, но той запушил с ръка устата й, за да не вика. Докато я насилвал, в стаята отново влезли дъщеря му и сестрата на пострадалата. Видяли, че той лежи върху момичето и се развикали. След това децата си тръгнали и разказали на близките си какво се е случило.

Пред съда мъжът не отрекъл, че е осъществил сексуален контакт с приятелката на дъщеря си, но бил категоричен, че е било доброволно, а не насила. И той, и детето били под влияние на алкохол.

От разпитите на децата и роднините им, съдът е стигнал до извода, че половият контакт е бил насилствен, а пострадалата след това правила два пъти опити за самоубийство.

Магистратите постановиха насилникът да плати 5000 лв. за моралните вреди на девойката, като решението може да се обжалва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари