Улица “Юндола“ стана изцяло еднопосочна

6

Шофьорите са недоволни, тъй като са принудени да обикалят по разбитите еднопосочни улички

От днес и ул.“Юндола“ в кв.“Здравец“ стана изцяло еднопосочна.

Това е решение на Комисията по организация и безопасност на движението, според което автомобилите вече ще се движат само в посока от бул.“Липник“ към ул. „Рига“, информира Русе Медиа.

Поставянето на съответните пътни знаци започна още през есента, но те бяха монтирани само до средата на улицата – до кръстовището с ул.“Байкал“, и така ул.“Юндола“ бе еднопосочна само наполовина. Причината е, че са свършили закрепващите планки, с които знаците се слагат на стълбовете. Новата пратка вече е пристигнала и тази сутрин над 20 знака, свързани с новата организация на движение, вече са монтирани от ул.“Байкал“ към ул.“Рига“.

Шофьорите са недоволни, тъй като са принудени да обикалят по разбитите еднопосочни улички, за да излязат на ул.“Захари Стоянов“, откъдето да изчакват автомобилите с предимство по ул.“Чипровци“, за да се включат с ляв или десен завой в бул.“Липник“. Особено недоволство има за участъка зад бл. „Ангел Главчев“, където автомобилите от три паркинга не могат да излязат на бул.“Липник“ заради 10 метра забрана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари