Украинци вдигнаха сватба в Смядово

2
Людмила и Микола се врекоха във вярност на светлия празник Благовещение
Людмила и Микола се врекоха във вярност на светлия празник Благовещение

Людмила и Микола се врекоха във вярност на светлия празник Благовещение

Украинци вдигнаха сватба в Смядово. На светлия празник Благовещение 34-годишната Людмила и 32-годишният Микола размениха брачните си халки и се врекоха във вечна вярност. Началото на семейния си живот младоженците скрепиха с подписи на брачното свидетелство, искряща наздравица и целувка.

Любовта между младия моряк и чаровната Людмила се ражда през май миналата година. Далеч от Родината, в Смядово, където десетки украинци намериха подслон в първите месеци на военния конфликт, предаде Телевизия Шумен.

“От кораба ми дадоха билет до Варна. Дойдох в Смядово. След един месец дойде Людмила и на 28-ми, на рождения ден на кметицата, който беше в тази зала, където ще е сватбата, започнахме да ходим заедно”, каза щастливият младоженец.

Усетила дълбочината на чувствата, Людмила не се колебала дълго преди да каже заветното “да” на своя избраник.

“Това е много голяма рядкост у мъжете в наши дни. Аз самата съм такъв човек. Винаги съм искала такива чувства, каквито мога аз да дам. И Коля ми подари същото. Вероятно с него сме на една вълна”, каза развълнувано булката минути след церемонията.

Да бъдат бъдат опора един на друг, да съхранят любовта си чиста и да отгледат децата си в мир пожелаха на младото семейство сънародниците им от Украйна. Своята радост Микола и Людмила споделиха и с десетките близки приятели от Смядово, доказали, че в хубави и в лоши дни, няма по-висша ценност от доверието и добротата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    робин худ
    И кой го интересува ,да си заминават в държавата другите тяхни сънародници воюват
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари