Николета и Ники сключват брак в телевизионно шоу

0
Двамата започват риалити от есента
Двамата започват риалити от есента Снимка: Instagram

Двамата започват риалити от есента

Плеймейтка номер 1 на републиката Николета Лозанова и мъжът на мечтите ѝ - Ники Михайлов, започват риалити шоу по Нова телевизия от есента. Това стана ясно от проекта им, който изтече в медийното пространство. В шоуто Николета дори смята да се ожени за любимия мъж, както и да показва на хората как отглежда двете си дъщери - Никол и Борислава.

Основният акцент ще пада върху вълненията на бъдещата майка и възпитанието на двете ѝ момиченца, пише България Днес. Николета и футболистът Николай Михайлов ще покажат ежедневието си, какво обичат да правят, как се забавляват, как си готвят, почиват и всичко останало от ежедневието им, което може да е интересно на зрителите.

Самото предаване ще се излъчва от новия дом на Ни Ло и Ники - в Бистрица. Те ще се настанят там до есента.

Най-сексапилната българка и вратарят на "Левски" са на финалната права да завършат мечтания си дом. Постройката е на няколко етажа, а общата площ е внушителна и надминава 200 кв. метра.

Към момента Николета и голямата ѝ любов живеят в апартамент.

Построяването на къщата е една от най-големите мечти на Ники и Ники. Строежът продължава вече над година, но с новината за идването на бебока двойката ускорява процеса по издигането ѝ.

Парите за закупуването на земя, издигането на палат с най-добрите материали и обзаведено по последен писък на интериорния дизайн са солидни, но пък не са проблем за двойката. Михайлов е изкарал доста пари от футболната си кариера. А Николета е сред най-добре платените звезди в България. Новата къща на звездната двойка е почти готова. По нея остават само някои довършителни работи. Лозанова и Михайлов нямали търпение да се преместят в новото си жилище, издават близки до двойката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    1
    Новина от първостепенна...
    Докато всякакви медии ни занимават си битността и чревната перисталтика на подобни човекоподобни, не се чудете защо децата ви им подражават и се превръщат в същите боклуци. Другата смразяваща новина е, че такива като тях се размножават.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари