Цветан Цветанов в Русе: Борисов и Нунев носят отговорност за загубата на изборите в Русе

3
Цветанов: "Не съм предполагал, че Пламен Нунев е създал такъв образ в Русе какъвто бе описан от един бизнесмен, който каза, че всички назначения стават след негова санкция"
Цветанов: "Не съм предполагал, че Пламен Нунев е създал такъв образ в Русе какъвто бе описан от един бизнесмен, който каза, че всички назначения стават след негова санкция" Видео: Русе Медиа

Първо официално събиране на областната структура на партията на Цветан Цветанов “Републиканци за България” е състоя в Русе

Бившият член на младежката организация на ГЕРБ Бранимир Стефанов ще бъде временен областен лидер, съобщава dnews.bg. Той ще заема поста до провеждането на общинските и областни събрания на партията, където ръководствата ще бъдат избрани съгласно устава. А това ще стане след като партията бъде регистрирана в съда, коментира Цветан Цветанов, който бе в Русе заедно със своя заместник, бизнесмена от Чикаго Павел Вълнев.

“Много е важно да имаме изградени структури в цялата страна, много е важно да имаме необходимата мотивация и експертиза за секторните политики, които са основния ни акцент за предстоящите два месеца, да бъдат подготвени за дазапочнем тяхното обсъждане с нашите структури, както и с професионалните общности”, поясни Цветанов.

Бившият заместник на Бойко Борисов добави, че очаква сериозна подкрепа за своята партия в Русе, като призова ГЕРБ да не преминава границата на нормалната комуникация при политическия дебат и партийното строителство. По думите му в момента се оказва натиск върху хора, които искат да станат членове на Републиканци за България да внимават какво може да се случи на тях и техните семейства.

“Не съм предполагал, че Пламен Нунев е създал такъв образ в Русе какъвто бе описан от един бизнесмен, който каза, че всички назначения стават след негова санкция. По никакъв повод не сме прилагали подобни методи”, заяви Цветанов. По думите му за загубата на местните изборите в Русе персонална отговорност носят Нунев, Борисов и Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари