Това ли е разбирането за морал в парламента?

0

No Comment

На 13 декември Георги Кадиев заявява:

Днес внесох в деловодството на парламента законопроекта на Мая Манолова и екип за промяна на Изборния кодекс и въвеждане на мажоритарно гласуване в два тура.
Волята на народа да бъде променена избирателната система е ясно заявена и българският Парламент трябва да поеме своята отговорност и да разгледа предложенията, без да се оправдава с технически аргументи, че няма кой да внесе даден законопроект.
Заравянето на главата в пясъка от страна на народните представители допълнително уронва престижа както на НС, така и на професията политик. Въпросът За или Против конкретния законопроект в момента не е важен. Важно е да се покаже на хората, че тяхното мнение има стойност; че имат подкрепа в желанието си избирателната система да бъде разгледана в Парламента и да бъде кардинално променена.

Обаче ако се върнем няколко седмици назад във времето ще видим и едно друго изказване на г-н Кадиев. На 21 ноември 2016 година Георги Кадиев е написал в социалната мрежа това:

Чета, че Мая и сценаристите на Слави "внесли" законопроект за мажоритарното гласуване.
Нямам идея къде са го внесли. Дали на охраната, дали до столовата, пощенските кутии на депутатите или деловодството, дявол знае.
Законопроекти се внасят от Министерски съвет и депутати. Точка.
Колкото аз имам право да пиша сценарии на Слави, толкова и неговите сценаристи имат право да внасят законопроекти.
Да питам уважаемите журналисти- някой сети ли се да пита Мая намери ли си депутат или парламентарна група да го внесе? Или ще карат Бойко да е вносител?

Всеки сам може да си направи изводите за това, какъв е морала на родните политици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари