Това е срамна лъжа!

6
От този миг така нареченият "генерал Мутафчийски" за мен е презрян лъжец
От този миг така нареченият "генерал Мутафчийски" за мен е презрян лъжец

От този миг така нареченият "генерал Мутафчийски" за мен е презрян лъжец. В участието си в БТВ в национален ефир днес той заяви: "Няма отказани тестове на медици". Това е срамна лъжа!

Когато политик лъже го приемам за нормално. Когато генерал лъже го приемам за стандарт. Когато обаче лекар лъже го приемам с гняв. Защото и в личен план съм се сблъсквал с това ужасяващо явление - лекари-лъжци. Техните лъжи са страшни, защото убиват. Прекланям се пред лекарите, на тях и аз и съпругата ми дължим живота си и презирам с цялата си душа и сърце тези измежду тях, които са се превърнали в нещо друго.

Ще се обърна към Мутафчийски, защото искам думите ми да се приемат лично и се надявам да стигнат до него.

Г-н Мутафчийски, на 02.04.2020г. във видинската болница "Св. Петка" са взети 16 проби на медици, контактни с доказано заразен пациент с COVID-19 (мога да ги посоча поименно). Част от тези медици са вече с проявени симптоми и са хоспитализирани същият ден (разполагам с всички документи). ПРОБИТЕ ИМ СА ОТКАЗАНИ, КАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТЕ НЕ СА ПОСТАВЕНИ И ПОД КАРАНТИНА! Взетите проби са обработени и поставени в специална транспортна среда, с поставен етикет и придружени от съотвения талон за изследване. Същите са предадени на РЗИ и изпратени със специализиран транспорт в Националната референтна лаборатория в София.

На 03.04.2020г. при моя среща с директора на РЗИ Видин, д-р Владински ми заяви, че има ОТКАЗ да бъдат изследвани пробите на видинските медици заради спусната от Щаба инструкция да НЕ се вземат и изследват проби на контактни лица, включително и медици, както става ясно, а проби да се вземат само на лица с проявени симптоми. Същото Владински обяви и на пресконференция пред репортер на БНР - че има забрана и не се разрешава от Щаба на РЗИ да взимат и изпращат проби от контактни лица.

СЛУЧИ НА ОТКАЗИ ДА СЕ ТЕСТВАТ КОНТАКТНИ ИМА В ЦЯЛАТА СТРАНА! Не се тестват и НЕ се поставят под карантина! Така застрашени са хиляди, а в същото време има забрана да се разхождат гражданите в парковете!

По информация на БОЕЦ (разполагаме с конкретните документи) пробите взети от видинските медици на 02.04 след полученият ОТКАЗ да бъдат изследвани са върнати от НРЛ "Грип и ОРЗ" и са унищожени чрез авроклавиране в лабораторията на РЗИ Видин!

На 03.04. БОЕЦ разкрихме и направихме публично достояние информацията за тези ужасяващи действия и инструкция на Щаба и НРЛ, каквито инструкции са подадени за цялата страна! БОЕЦ предупредихме властите и гражданите, че заради този и подобни откази да се изследват контактни включително и медици с доказано заразение коронавирус лица ще доведее до взрив на заразата и най вече в болниците, конкретно за видинската болница! Сега този взрив е вече факт! 20 видински медици са заразени, като има и множество пациенти заразени в отделенията, в които са лекувани от други заболявания. Това е ужасно. А този ужас е причинен директно и пряко от Щаба и управляващите.

След направените от нас разкртия и публикувано от мен видеообръщение на 03.04 от страх, че истината за тези мракобесни действия и инструкции ще се разчуе, г-л Мутафчийски , в опит да замажете ситуацията и да покриете истината съобщихте на 04.04.2020г., че са взети проби на видинските медици, но пропуснахте да кажете, че това са ПОВТРОНИ проби, след като за предишните е имало ОТКАЗ да бъдат изследвани! А много добре сте били запознат с това.

Десетина дни след ОТКАЗА да бъдат изследвани пробите на видинските медици и загубени ценни дни за ограничаване на заразата във видинската болница последва взрив на заразени медици и пациенти! Продължих да давам гласност на подобни случаи и от името на БОЕЦ отправихме официална покана на Мутафчийски да посети Видин. Сезирахме СЗО и прокуратурата. "Генерала" с черната униформа се скри и не отговори на поканата ни, а на мен ми ПОВДИГНАХА ОБВИНЕНИЯ заразди направените разкрития! Изразих публично убеждението си, че тези откази да се изследват контактните се пряват умишлено с цел манипулиране на данните, за да се отчита малък брой на заразените и Борисов да се хвали как добре се справял и как в Европа го давали за пример. Няма проби - няма заразени. След остра реакция на Световната здравна органзиация по сигнала на БОЕЦ към българското правителство последва изведнъж рязка промяна в 'политиката' и се увеличи броя на взетите проби, като веднага се увеличи и броя на откритите заразени и те станаха рекордни!

Г-н Мутафчийски, заради вашите лъжи и патологичните страхове и нарцисизъм на Бойко Борисов, десетки, а вероятни и хиляди българи, в това число и медици са заразени със смътоносен вирус. Вие може да имате политически амбиции и с лъжи и манипулациии да се опитвате да си градите образ на спасител, но заради вашите амбиции и тези на господарите ви хора могат да загубят живота си. Г-н Мутафчийски, нямате скрупули да ни уведомявате с ентусиазъм и апломб за направените от депутата Делян Пеевски "дарения", но имате задръжки и страх да говорите истината.

Ще продължа да разобличавам лъжите и престъпленията на управляващата ни мафия и слугите и. Важно да знаете, че сега те ще ни струват не само милиарди лева, а и човешки животи.

Мафията не спасява, мафията ограбва и убива!

Г-н Мутафчийски, не ми е за първи път, аз ще се преборя и с ареста, и с всички репресии и дори със затвора, ако се наложи, но няма да отстъпя от своите приципи и битки, а вие ще живеете с съвестта и лъжите си доживот.

Колко струва съвестта на един лекар? Какво ти обеща Буда и с какво те купи мутрата и мафията?

Г-н Мутафчийски, вие сте лъжец! И продължаваме да ви чакаме във Видин, нас не ни е страх да ви питаме, а вас от какво ви е страх? От Истината ли?

Георги Георгиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари