Тошко Йорданов: Министерски съвет избяга зад парламента

0
Ние нямаме танкове и ракети за даряване, заяви депутатът от ИТН
Ние нямаме танкове и ракети за даряване, заяви депутатът от ИТН Снимка: NOVA / стоп кадър

Това коментира председателят на ПГ на „Има такъв народ”

"Предполагам, че държавата би могла да дари оръжия, ако иска. Това е решение на Министерския съвет. Като цяло, МС избяга зад парламента - това е истината. Така председателят на ПГ на „Има такъв народТошко Йорданов коментира военната помощ за Украйна. „Така е, когато си в коалиция. Трябва да се съобразяваш с партньорите си”, подчерта още той по Нова телевизия.

Ние нямаме танкове и ракети за даряване. В тази ситуация е най-добре човек да се опира на фактите. Имаше посещение в Украйна, имаше отправени конкретни искания и имаше решение на парламента за удовлетворяване на тези искания. Всичко останало е спекулации”, добави депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари