Тежка катастрофа в Шумен

0

Жена загина, а друга е ранена след катастрофа на бул. "Симеон Велики" в Шумен тази вечер

Това съобщиха от полицията, предава БНР.

Ударили са се "Ситроен", който излизал от паркинга на "Практикер" и "Волво", което се е движело по булевард "Симеон Велики".

Пострадалите са пътували в "Ситроена". Наложила се е намесата на спасителите от РСПБЗН - Шумен, за да бъдат извадени от колата.

От полицията уточниха, че движението в района на инцидента е пренасочени през паркинга на "Практикер", излизането е през бензиностанция "Шел".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    ...
    д'еба тоя скапан, плебейски, джигитски, недодялан, неандерталски, материал. ежедневно мрат, като мърши по най-слабоумния начин без нито капка шанс за поумняване на хоризонта. това уви е показателно, колко безпомощно опростачена нация сме. неспасяема паплач. ужасно трагично.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари