Свидетел по делото срещу Чикагото е обявен за издирване

0
Свидетел по делото срещу Чикагото е обявен за издирване

Днес Русенският окръжен съд изслуша свидетели по делото за трафик на наркотици срещу небезизвестния русенец Венцислав Ангелов-Чикагото. Припомняме, че неотдавна той даде заявка за влизане в политиката.

Показания днес даде Иван Иванов, който отсъства от предното заседание. Пред съдебния състав той заяви, че не познава лично Венцислав Ангелов, познавал само Анатоли Дамянов. Той, по думите му, през 2011 г. обещал да финансира пътешествието му до Перу и да му даде 4 000 евро, ако на връщане „му донесе нещо“. В нито един момент обаче не станало въпрос за наркотици. Пътуването било осъществено чрез туристическа агенция. В Лима се свързал с непознат мъж, който му донесъл куфар, заключен със солидни ключалки. Това го усъмнило, успял да отвори куфара е видял че е пълен с дрехи. Имало обаче и нещо като тайник. Това го накарало да се свърже повторно с мъжа и да върне куфара.

Друг призован свидетел е Янислав Силвестров. Той обаче не се яви пред съдебния състав и беше обявен за издирване.

На разпит бяха подложени също и полицаите участвали при задържането на Венцислав АнгеловЧикагото в черноморски курорт през август 2011 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари