Стадо овце броди в Шумен в навечерието на Гергьовден

0

В навечерието на Гергьовден снимки на свободно пасящи овце в междублоково пространство в шуменския квартал „Боян Българанов“ разбуни духовете във Фейсбук.

На снимката публикувана в една от популярните групи на града се вижда как десетина овчици кротко похрупва тучна трева в една от градинките между блоковете в жилищния комплекс.

Пасторалната гледка запечатана от Росен Рашков е събрала 600 харесвания и около 100 коментара. Екзотичната фотография на пасящото в Шумен стадо е споделена и близо 40 пъти, пише 24shumen.com.

Скоро и прасета по терасите или направо зад блока под терасите, така ще може да си мятате боклука директно от терасата – спестява се разхождане до кофите. Вид компостиране, а натуралните торове ще ги ползвате за колците с домати от двете страни на входа. Ей го и мезето за ракийката. Ай, наздраве за селото в града“, е написал един от коментиращите.

В редицата от коментари Божана Василева е постнала снимка на пасящ кон на същата площадка.

Колекцията със снимки на овце по Гергьовден в Шумен се обогати с нова придобивка. Днес Иван Иванов е постнал фотография на овце, които прилежно пресичат пътното платно на пешеходна пътека.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари