Собственици на заведения в Русе очакват още по-големи сметки за ток

3
Заради доста по-малкото клиенти и спада в приходите в резултат на въвеждането на зелените сертификати, ситуацията се усложнява
Заради доста по-малкото клиенти и спада в приходите в резултат на въвеждането на зелените сертификати, ситуацията се усложнява Видео: Кис 13

Собственици на заведения в Русе очакват от следващия месец да плащат в пъти по-високи сметки за ток, въпреки обещаните компенсации

Последно Милен Иванов е дал 2300 лева за електроенергия, но на цена от 190 лева на мегаватчас. Смята, че това ще се промени драстично още със следващата сметка, предава КИС 13

Заради доста по-малкото клиенти и спада в приходите в резултат на въвеждането на зелените сертификати, Милен смята, че в момента не може да си позволи инвестиция с която да намали разходите си за ток.

Освен това, според Милен, нито една от мерките досега не е успяла да ограничи разпространението на вируса. Предприемането на различните действия срещу COVID-19 се вземали и въз основа на неточна статистика, смята още той.

Милен е категоричен, че заради всички наложени рестрикции на дейността им като бранш, е необходимо да излязат на протест.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    русенец
    Затваряйте! То без друго в Русе само кръчми и хотели. Нека останат тези, които са способни да се справят сами, а тия дето все се надяват на държавата да ходят да бачкат в производството.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари