Зелен сертификат: Празни заведения и пълни пейки в центъра на Русе

13

Днес заведенията в центъра на Русе останаха празни

След влизането  на новите противоепидемични мерки в сила, повечето заведения останаха пусти. Въпреки хубавото за сезона време, хората предпочетоха да се препичат по пейките в центъра на града.

Само в няколко заведения се виждаха единици, които изглежда имат зелен сертификат. Някой от собствениците на заведения изискваха зелен сертификат и от клиентите, които искат да седнат на открито, което обяснява празните места за настаняване.

В момента се провежда протест срещу въвеждането на "зеления сертификат" 

Началната точка е Вазата в Парка на младежта.

"Не искаме децата ни да бъдат тествани, искаме децата ни да бъдат свободни. Ограничават ни правата", заяви протестиращ пред камерата на телевизия Кис 13.

Русенци не искат да се ваксинират, тъй като имат повишени нива на антителата срещу Ковид-19.

"В "Мосю Бриколаж" не ни пускат да влезем, а в Кауфланд хората се блъскат", отбеляза протестиращ.

"Не искаме да ставаме опитни зайчета. Не мога да участвам в този световен геноцид. Не желая, като ще си умирам, да е от естествена смърт", изрази мнението си протестираща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук