След побоя на Автогарата: Прекратиха договора на наемателя на тоалетните и багажното

4
Осигуряват охрана на автогарата в Русе
Осигуряват охрана на автогарата в Русе

Рецидивистът използвал без пари тоалетната и се къпал. Жената му направила забележка и той я пребил

Както вече съобщихме, полицията е задържала извършителя - 49-годишен мъж, известен на правораздавателните институции.

Междувременно, за уронване на престижа, от ръководството на автогарата са прекратили договора на наемателя на тоалетните и багажното, където е станал инцидентът.

Пострадалата жена е служител на Станимир Славов, който от над 20 години работи там. Разказа, че нападателят от месец и половина – два постоянно ги тормозел. По време на нощната смяна на 57-годишната жена, мъжът използвал без пари тоалетната и се къпал. Тя му направила забележка и той я пребил, предаде КИС 13.

Силвия Маринова, която работи в заведение за хранене на автогарата, разказа, че и друг път там са се случвали инциденти.

Междувременно, за уронване на престижа, от ръководството на автогарата са прекратили договора за наем на Станимир Славов за тоалетните и багажното.

Той не може да си обясни защо го гонят при положение че изпълнява дадените инструкции ако възникне проблем. Освен това, в задълженията му не влизало да изпълнява функцията и на охрана, каквато липсвала на автогарата.

След инцидента, от ръководството на автогарата са обещали да осигурят охрана за безопасност на пътниците и работещите на територията на обекта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    14
    Свиреп до 13
    Че кой говори че няма да има автогара? Ще се измести на площите пред ЖП гарата. Ще се направи нормален концесионен договор с наемател. А този развъдник на престъпници, клошари и наркомани собственика да си го прави каквото си ще. И без това сума автобуси предпочитат да не влизат в този кенеф а си оперират от ЖП гарата.
  • -1
    13
    daskal
    На тези, които говорят за закриване на автогарата, явно не им се е налагало да пътуват с междуградски транспорт. Автогарата е нужна! Автобусите за съжаление НЯМАТ алтернатива. Говоря за основни направления - София, Плевен, Шумен, Варна. Ако искате да стигнете директно до Пловдив или например Видин, ще се изненадате. Не можете! А влаковете са пълна смешка с някакво абсурдно разписание! Направо не знам как могат да съществуват "композиции" с по два празни вагона, които пътуват със средна скорост каквато са имали преди 50 години.
  • 2
    12
    Кому е нужно?
    Наистина, кому е нужно да го има този кенеф, наречен автогара? Има великолепна чакалня в ЖП гарата. Има великолен паркинг за автобуси пред нея. Има охрана от транспортна полиция. Тук нещата трябва да се раздухат до държавно ниво и тази септична яма автогарата да бъде затворена за обществено ползване!
  • 7
    11
    до 10
    Напълно сте прав. Автогара ЮГ е продадена. Няма концесионен договор. Някога на Калчев, а след неговата смърт е продадена на Галин Неделчев. Този "благ радетел, роден да бъде учител" /цитирам по памет негови думи/, а всъщност се оказа в един момент омотан като свинско черво в 33 фирми. Но все пак има лостове за въздействие, ще е трудно защо ще има съпротива от високо ниво, но при уморитост и желание може да се отнеме лиценза за автогара на сградата. Пък той да си я експлоатира за каквото иска друго. Негова си е.
  • 9
    10
    Минувач
    Понеже виждам, че има изпаднали в заблуда хора от тук коментиращите, та да уточня. Автогарите на град Русе НЕ са дадени на концесия, а са ПРОДАДЕНИ на "наши" хора по времето на Калчев и сие.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари